Sílvia&Foly ofereix un espectacle íntim a la UREF

Cultura

Publicat el 18/oct/08 per Núria Juanico

El duet compost per l'actriu Sílvia Vilarrasa i el guitarrista Foly Lamas ha actuat aquest divendres dins el Cicle 'Mou-te a Ritme Santcugatenc'. El cantautor Diego Domingo ha iniciat l'espectacle, que ha tingut lloc al teatre de la UREF a dos quarts d'onze de la nit. Durant el concert, on han assistit més de 150 persones, Sílvia&Foly han comptat amb la col·laboració del ballarí Monda, el trompetista Matthew Simon i el percussionista Nan Mercadé. El duet ha interpretat un repertori íntim basat en el jazz, el pop i l'estil brasiler Bossanova.

Sílvia&Foly ha ofert aquest divendres un espectacle de caire intimista, amb peces centrades en les influències dels Beatles, Sting i Steve Wonder. Vilarrasa també ha mostrat la seva passió per l'estil Bossanova amb la interpretació de diverses peces brasileres.

Sílvia Vilarrasa explica quin ha estat el repertori escollit per a aquest concert.

Sílvia Vilarrasa

Aquest espectacle és com una capsa que s'obre i que conté les cançons de la meva vida.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El duet disposa d'una pàgina web al MySpace on es pot consultar la història del grup, les influències musicals i les properes actuacions. El cicle 'Mou-te a Ritme Santcugatenc continuarà divendres vinent amb l'actuació de Rif Gnawa.