Nats Nus presenta la seva primera producció de teatre infantil al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La companyia Nats Nus presenta el seu primer muntatge de teatre dedicat als més petits. El Teatre-Auditori ha estat l'escenari aquest diumenge de l'espectacle 'Momentari', que explica la història d'un col·leccionista de moments, en Tari.

Després de la seva estrena el passat mes de febrer, la companyia resident al Teatre-Auditori ha volgut mostrar aquest diumenge l'espectacle 'Momentari'. El muntatge combina dansa i teatre amb elements audiovisuals.

Ho explica la directora de 'Momentari', Claudia Moreso.


Claudia Moreso

Combinem l'audiovisual amb el teatre i la dansa. En alguna part de l'espectacle també introduïm percussió



Moreso ha explicat també els projectes de la companyia, entre els quals destaca un nou espectacle dirigit a nens i nenes de 0 a 3 anys.

Escoltem Moreso.


Claudia Moreso

De moment ens trobem portant els espectacles que vam estrenar l'any passat per diferents escenaris. Un projecte que tenim és fer un espectacle per nens de 0 a 3 anys



Després d'haver estrenat espectacles infantils al carrer, aquest és el primer cop que Nats Nus produeix un muntatge teatral per als més petits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.