La comèdia 'Càsting' de Pere Royo és la proposta de La Unió d'aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La companyia Fila Zero torna a interpretar aquest cap de setmana 'Càsting' al Teatre La Unió. L'espectacle, que ja va ser un èxit a l'estrena de la setmana passada, repeteix els horaris d'actuació dissabte a dos quarts de deu de la nit i diumenge a dos quarts de set de la tarda.

'Càsting' és una comèdia de dos actors mediocres que porten tota la vida fent càstings i mai els han donat un gran paper. Aquests personatges es coneixen durant un càsting i els dos aconsegueixen un gran paper tot i que desconeixen que es tracta del mateix personatge.

Un dels actors de l'obra i ajudant de direcció, Llorenç Serrahima, valora l'argument de l'obra.



Llorenç Serrahima

És la típica comèdia de malentesos, juguem amb equívocs i gags, i acaba com acaben sempre els càstings dels actors tronats, no gaire bé.



El director de l'obra, Pere Royo, ha enfocat l'obra cap a una temàtica característica del teatre, els càstings, però assegura que amb aquesta comèdia qualsevol persona s'hi pot sentir identificada.



Pere Royo

L'encant és la vida quotidiana dels actors que fan càstings, però també de les persones que no fan teatre però sí que fan càstings per a altres coses de la vida.





L'estrena de l'obra a Sant Cugat es va celebrar el cap de setmana passat i la resposta del públic va ser molt satisfactòria. Ho ha explicat Serrahima a Cugat.cat.

Llorenç Serrahima

El públic santcugatenc s'ho van passar bé, van aplaudir i van riure. Amb aquesta resposta tenim ganes de seguir assajant i fent més obres perquè és molt satisfactori.






Pere Royo, que s'estrena com a director a la ciutat, ha convidat a tots els santcugatencs a assistir a una comèdia que assegura que els farà riure molt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.