Dissabte es posen a la venda les entardes del concert d'Albert Sàrrias


  • Comparteix:

L'Escola Fusió posa demà a la venda les entrades pel concert homenatge al violonista santcugatenc Albert Sàrrias. Els tiquets per a l'espectacle, que se celebrarà dissabte vinent al Teatre-auditori, també es podran adquirir el mateix dia del concert.

Els interessats en adquirir aquestes entrades anticipades han de dirigir-se a l'escola Fusió, al carrer Cànovas del Castillo, número 20. Pel mòdic preu de 3 euros, els alumnes, companys i coneguts del desparegut violinista podran assistir al concert que l'Escola Fusió ha preparat pel dia 8.

La recaptació de les entrades aniran destinades a l'enregistrament del concert en forma de vídeo i disc compacte. La professora de l'escola Fusió, Núria Pinyol, ha desvetllat alguns detalls de la vetllada:

Núria Pinyol

Serà interpretat per cor de l'escola Fusió, i al violi l'Estela Guillén que era una antiga alumne.


Els tiquets també es podran comprar el mateix dia 8 a la guixeta del Centre Cultural d'onze a dues, i una hora abans de l'espectacle. Recordem que aquest acte és un concert en memòria del músic i mestre de l'escola Fusió Albert Sàrrias que va morir fa 15 mesos a causa d'una malaltia terminal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.