Emma Vilarasau torna al Teatre-Auditori amb un drama amarg d'Ibsen


  • Comparteix:

L'actriu santcugatenca Emma Vilarasau ha convençut al públic del Teatre-Auditori en el seu retorn a l'escenari local. Unes 300 persones han assistit a la primera representació d''Espectres' a Sant Cugat. El muntatge ha comptat amb una escenografia arriscada a partir de miralls que ha proporcionat diferents punts de vista a nivell auditiu i visual.

El Teatre-Auditori ha viatjat en el temps per presentar els 'Espectres' d'Enrik Ibsen més moderns representats fins ara.
Emma Vilarasau i la resta del repartiment han presentat un drama actual amb les crítiques a la societat i a la religió típiques de l'escriptor noruec. La noció de família tradicional, l'homosexualitat o l'incest, han estat alguns dels temes plantejats pels actors de l'obra.

Vilarasau ha interpretat una mare vídua que lluita per recuperar l'amor i l'afecte del seu fill Osvald, interpretat pel jove Ramon Pujol. Els han acompanyat a l'escenari Mingo Ràfols i Jordi Boixaderas, tots dos han estat els encarregats de fer presents els espectres del difunt marit.

El públic ha valorat de forma diversa l'espectacle, tot i que la majoria d'espectadors coincideixen en catalogar el muntatge d'un drama força dur.

Públic

Una mica trista, realista, i els actors boníssims. / El text m'ha agradat però m'ha semblat que en alguns moment els actors sobreactuaven una mica massa. / Havia llegit l'obra i ha estat fidel.



Aquest divendres l'Emma Vilarasau i la resta del repartiment tornaran a representar 'Espectres'. La programació del cap de setmana continua amb el concert 'Eliane Elias - Marc Johnson Duo' i la música de Pedro Guerra el diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.