Pedro Guerra aconsegueix una entrada fluixa al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El cantautor canari, Pedro Guerra, ha congregat unes 175 persones en el concert ofert al Teatre-Auditori. Un concert on Guerra ha interpretat temes del seu darrer disc, 'Vidas' i altres cançons conegudes del seu repertori. Malgrat la poca afluència de públic, Pedro Guerra ha aconseguit emocionar els espectadors, els quals han sortit molt satisfets del concert.

Al voltant de 175 persones s'han acostat al Teatre-Auditori per assistir al concert 'Vidas' que Pedro Guerra ha ofert aquest diumenge al vespre. El cantautor, en declaracions a Cugat.cat ha dit que es tractava d'un concert més aviat familiar, així ha estat, ja que Guerra ha interpretat tres temes dedicats a la seva pròpia família, com per exemple 'Lara', una cançó dedicada a la seva filla gran.

Pedro Guerra s'ha mostrat distés amb el públic durant la presentació de les cançons, la qual cosa ha creat un ambient més familiar encara.

El concert ha acabat amb la mateixa cançó que acaba el disc, 'Cuando Pedro llegó' un tema inspirat en el naixement del seu fill petit, Pedro.

Tant els espectadors que ja coneixien a Pedro Guerra, com els que l'han escoltat per primera vegada han valorat molt positivament el concert del canari.

Públic

El Pedro Guerra m'agrada molt, sobretot perquè explica el perquè de les cançons. / No l'havia sentit mai i m'ha agradat moltíssim. /Molt emotiu. / Ens ha agradat moltíssim.


Aquest dijous arriba al Teatre-Auditori l'òpera Madamma Butterfly amb el Cor Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.