L'editorial valldoreixenca Teosófica edita un llibre sobre la concepció de la mort


Temes relacionats

Les llibreries de Sant Cugat mantenen el nivell de vendes tot i la crisi (30/oct/08)

Només alguns detalls separen Sant Cugat de la Setmana del Llibre en Català (17/oct/08)


  • Comparteix:

Editorial Teosófica

Editorial Teosófica

El llibre 'Más allá de la muerte física', dels escriptors Isaac Jauli i Enrique Reig, és l'última novetat de l'editorial valldoreixenca Teosófica. En l'obra, els autors tenen l'objectiu d'ajudar a les persones que han perdut un ésser estimat o estan properes a la mort. El llibre mostra una visió optimista de la vida que es basa en les grans tradicions dels pobles antics. 'Más allá de la muerte física' ja es pot trobar a les llibreries amb un preu de 14 euros.

El nou llibre d'Isaac Jauli i Enrique Reig reflexa la vida com una oportunitat de desenvolupar el potencial humà, i vol conscienciar als lectors perquè perdin la por a la mort. Els autors s'han centrat en les diverses creences i tradicions dels pobles antics de Grècia, l'Índia, Egipte i Amèrica.

Un dels autors del llibre, Isaac Jauli, explica quin és l'objectiu del llibre.

Isaac Jauli

És una obra que exalça la vida. L'objectiu essencial de l'obra és ajudar les persones a entendre que el procés post-mortem significa recollir el que s'ha sembrat.


'Más allá de la muerte física' mostra la mort com un procés de transició natural, que serveix per recuperar tot allò que s'ha donat durant la vida. Amb aquesta visió, els autors volen fonamentar les bases perquè l'home modern visqui amb serenitat i pau i accepti la mort com un element natural.

Isaac Jauli i Enrique Reig també són autors d'altres llibres com 'Toma de decisiones y control emocional'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.