L'Ajuntament afirma que no farà cap aportació financera a la Setmana del Llibre en Català


Temes relacionats

Recoder: 'La Setmana del Llibre demostra el compromís de Sant Cugat amb la cultura i el català' (30/oct/08)

La Setmana del Llibre deixa Barcelona i es muda a Sant Cugat apostant per la qualitat (29/oct/08)

Només alguns detalls separen Sant Cugat de la Setmana del Llibre en Català (17/oct/08)


  • Comparteix:

L'Ajuntament assegura que no farà cap aportació econòmica a la Setmana del Llibre en Català, que acollirà la nostra ciutat del 6 al 15 de març de l'any vinent. El consistori s'ha mostrat molt satisfet de poder acollir la 27a edició de la iniciativa i afirma que la intenció és convertir-se en la seva seu permanent.

L'Ajuntament participarà en l'organització de la 27a edició de la Setmana del Llibre en Català amb la cessió d'espais de la ciutat, amb la logística i la difusió de la iniciativa en l'àmbit local.

Tot i això, el consistori assegura que no farà cap aportació econòmica ja que amb la situació de crisi econòmica actual 'no tindria sentit'. Ho ha explicat el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura.

Xavier Escura

La condició era no haver d'aportar cap participació financera. Amb uns pressupostos restrictius seria un contrasentit.



Els espais on es desenvoluparà la Setmana del Llibre estan situats tots al voltant del Monestir. La plaça d'Octavià acollirà la carpa central de la iniciativa, mentre que la plaça del Rei serà el centre neuràlgic de la literatura infantil i juvenil. La literatura de prestigi i els llibres difícils d'aconseguir es podran trobar al claustre i la plaça de l'Om acollirà, segurament, una mostra de llibres dedicada a Internet i les noves tecnologies, tal com explica Escura.

Xavier Escura

Hi ha d'haver un gran espai de llibre per a adults a la plaça d'Octavià. La literatura infantil i juvenil estarà a la plaça del Rei.




El consistori ha reiterat la voluntat de l'organització de canviar el nom a la iniciativa pel de 'Fes-Te Llibre' i de fer un salt qualitatiu respecte edicions anteriors.

La cita preveu reunir escriptors, no només de l'àmbit local, sinó també de l'estatal i de l'internacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.