El Campus Rock apropa la disciplina del món musical a una trentena d'alumnes


  • Comparteix:

Una classe del Campus Rock

Una classe del Campus Rock

La tècnica i sobretot el treball en equip són alguns dels coneixements que han aprés la trentena d'alumnes que han participat aquests dies al Campus Rock. Enguany, el nombre d'alumnes s'ha doblat, tot un èxit segons l'organització, que espera poder consolidar la iniciativa a la ciutat.

Dirigits per músics com Pemi Rovirosa, Jimmy Piñol, Natxo Tarrés i Joan Pau Chaves, entre altres, els participants han pogut tocar en grup, millorar la seva actitud sobre l'escenari i conèixer de prop la disciplina del món de la música.

Alguns dels participants valoren així l'experiència.

participants

Ens han insistit molt que el treball en equip és molt important. / Estar amb gent que toca música t'ho passes molt bé. / Aprens a tocar en grup.


Pels professors, una de les coses més importants que pot aportar un curs intensiu com aquest és precisament el treball en equip. Ho explica el bateria de Lax'n'Busto, Jimmy Piñol.

Jimmy Piñol

El que més els hi fa falta és saber com treballar en grup. Donem assignatures complementàries a les escoles de música.


Durant tres dies, els alumnes s'han dividit en grups per estils musicals. Per a la jornada de dissabte, estava previst l'assistència del cantant Lluís Gavaldà, que finalment ha estat substituït en la seva lliçó pel músic Pedro Javier Hermosilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.