500 persones segueixen el concert de Murphy al Teatre Auditori


  • Comparteix:

El públic del Teatre Auditori va rendir-se divendres davant la veu i la simpatia del cantant de rock Elliot Murphy. Unes 500 persones van assistir a aquesta actuació, on Murphy comptava amb l'acompanyament també de luxe del guitarrista francès Olivier Duran.



Durant prop de dues hores de concert, el cantant novaiorquès va oferir un ampli repertori de temes del seu darrer àlbum, SOUL SURFING, però també de les seves cançons més clàssiques, que van ser rebudes amb gran entusiasme per part del públic.



Però sobretot, el concert va servir per demostrar una vegada més que Murphy no només sedueix amb la seva música, sinó també amb el seu caràcter i les seves bromes.
Després de 90 minuts de concert i algunes referències a Sant Cugat, Elliot Murphy i Olivier Duran van aconseguir fer aixecar el públic del Teatre Auditori amb uns quants visos, entre ells una cançó per la pau o un fragment de "La Casa del Sol Naixent", que van rebre una forta ovació dels assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.