Joan Font repassa la trajectòria de Comediants a la Casa de Cultura


Temes relacionats

Brou d'Arts celebra aquest cap de setmana el seu cinquè aniversari (16/oct/08)


  • Comparteix:

'El carrer ha de ser un espai de trobada i de plaer'. Ho ha dit el fundador de Comediants, Joan Font, en la xerrada organitzada per Brou d'Arts aquest dimecres a la Casa de Cultura. Font ha repassat la trajectòria del grup de Canet de Mar i s'ha felicitat d'haver creat un segell propi reconegut arreu del món.

En aquest sentit, Joan Font ha valorat la tasca de Comediants per recuperar el carrer com espai escènic. Ho ha dit en declaracions a Cugat.cat.

Joan Font

El carrer és la nostra segona casa i ha de ser un lloc de trobada. Ens l'hem de guanyar dia a dia.


Font ha valorat positivament el panorama escènic català però l'ha instat a arriscar-se més i crear un segell propi. El fundador de Comediants considera imprescindible fer propostes autòctones que fugin d'obres internacionals que tant es poden veure a Nova York com a Barcelona o Tòquio com 'Mamma mia'. Per Font, el teatre català ha d'apostar per la creativitat.

Aquesta xerrada és la segona proposta que organitza Brou d'Arts durant els actes de celebració del cinquè aniversari de l'entitat. La presidenta i coordinadora pedagògica de Brou d'Arts, Gemma Argelaga, s'ha felicitat per la trajectòria de l'entitat fins ara però s'ha mostrat decebuda per la poca assistència congregada.

Comediants va néixer el 1971 i ha portat els seus espectacles pels cinc continents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.