El cicle de cinema d'autor acull aquest dijous un drama ambientat a Turquia


Temes relacionats

La comèdia romàntica 'Abrígate', al cicle de cinema d'autor (30/oct/08)

El cicle de cinema d'autor estrenarà la cinquena temporada aquest dijous (19/set/08)

Ang Lee obre el darrer trimestre del cicle de cinema d'autor ( 3/abr/08)


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula 'Al otro lado'

Cartell de la pel·lícula 'Al otro lado'

'Al otro lado', del director Fatih Akin, és el film que projecta aquest dijous el Cicle de Cinema d'Autor. La pel·lícula explica les vides de sis persones, que s'entrecreuen durant un viatge emocional cap al perdó i la reconciliació a Alemanya i Turquia. El drama, que tracta temes com la prostitució i la mort, es pot veure als Cinemes de Sant Cugat en doble sessió, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit. L'entrada val tres euros.

El director Fatih Akin, conegut pel film 'Contra la pared', explica sis històries molt diferents que transcorren a Alemanya i Turquia. 'Al otro lado' relata la situació de Nejat, que no veu amb bons ulls la relació del seu pare amb una prostituta, Yeter, però tot canvia quan descobreix que ella envia diners a Turquia per pagar la universitat de la seva filla.

El film, que ha obtingut el Premi al Millor Guió del Festival de Cannes 2007, proposa una reflexió sobre les diferències i afinitats entre la gent de l'opulenta Alemanya i de la Turquia que busca un lloc a Occident.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.