Espart, finalista del concurs musical Sona 9


  • Comparteix:

Components del grup Espart

Components del grup Espart

Espart és un dels grups finalistes del concurs musical Sona 9. La final del concurs tindrà lloc dimarts de la setmana vinent a la sala Bikini de Barcelona. Els santcugatencs hauran de competir amb El nota i Projecte Bu. Sona 9 és un dels concursos de referència de la música a Catalunya.

El dimarts al vespre s'enfrontaran el rock rústic d'Espart, el rap català d'El Nota i el pop-rock psicodèlic de Projecte Bu al concurs de música Sona 9.

El cantant d'Espart, Àxel Cayuela, parla dels seus rivals.

Àxel Cayuela

Tots dos grups, dins els seus estils ho fan molt bé. Nosaltres estem molt contents fins on hem arribat. Arribar a la final ja és com guanyar.


Els estudis de l'emissora d'iCat FM van ser l'escenari de les proves per a la final. A més, els conjunts també van gravar una canço als estudis Kay de Manresa.

Una gira per Catalunya i la gravació, distribució i promoció d'un disc és el premi del concurs. ICat FM, Televisió de Catalunya, Ritmes.cat i el Grup Enderrock són els organitzadors del concurs Sona 9.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.