L'energia i el hip-hop de Flowresta Sounds omple el cicle Mou-te a Ritme Santcugatenc


  • Comparteix:

La Flowresta Sounds aconsegueix omplir la sala annexa del Casal de Joves TorreBlanca amb el seu hip-hop simpàtic i positiu. El grup ha portat fins l'equipament municipal una gran festa del so que ha comptat amb el grup 'Bizarro 1976' com a teloners.

Vestits de festa i amb molta energia, Flowresta Sounds ha ofert aquest divendres el seu millor hip-hop amb un ambient festiu. Aquest és precisament l'objectiu d'aquest grup santcugatenc: passar-ho bé i contagiar la diversió al públic. Sobre l'escenari, el grup ha compartit algunes de les seves cançons amb invitats com 'El feo 1' del grup 'El gremio'.

El preludi ha anat a càrrec de 'Bizarro 1976', que també ha convidat a l'escenari companys artístics com 'Lady Ma' i 'Un par de efes'.

Tots plegats han estat els encarregats de representar el hip-hop i el rap dins el cicle Mou-te a Ritme Santcugatenc, des d'estils molt diversos.

El rock marcarà la propera cita del cicle amb el grup 'Corcho', el proper divendres a la UREF. Pepe Nada els hi acompanyarà com a teloner.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.