Les entrades pel Bolero de Ravel interpretat per l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat s'han exhaurit


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat arriba avui al Teatre Auditori amb el cartell d'entrades exhaurides per interpretar el 'Bolero de Ravel' acompanyat de la companyia de dansa de Laura Esteve. Es tracta del quart espectacle de l'actual programació de l'Auditori que exhaureix les localitats.

Després de l'èxit de 'Cinco Horas con Mario', 'El somni d'una nit d'estiu' i l'espectacle de Faemino i Cansado, l'última aposta de l'Orquestra Simfònica arriba al Teatre-auditori amb el cartell d'entrades exhaurides. El Bolero de Ravel compta amb la participació de la Companyia de Dansa de Laura Esteve.

L'espectacle està format per peces molt variades que han estat composades pel ball. Aquest és el principal atractiu del Bolero de Ravel que s'estrena aquest vespre amb les entrades venudes des de fa dies.

L'Orquestra Simfònica ha rebut amb satisfacció la bona venda de les entrades. No obstant, la formació considera que s'hauria d'haver programat un altre passi, tal i com va fer-se amb el concert de valsos i el 'Trencanous'. Ho explica una de les responsable del concert, Núria Serrahima:

Núria Serrahima

Estem molt contents de l'èxit de la venda d'entrades, però s'hauria d'haver programat una altre passi


El bolero de Ravel es representarà aquesta nit a les 10 de la nit al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.