Corcho, protagonistes del cinquè concert del 'Mou-te a ritme santcugatenc'


  • Comparteix:

Components del grup de rock Corcho

Components del grup de rock Corcho

El rock dels santcugatencs Corcho és el protagonista del cinquè concert del cicle 'Mou-te a ritme santcugatenc', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament. El conjunt Pepe Nada en el Lado Oscuro donarà el tret de sortida al concert, que tindrà lloc aquest divendres a dos quarts d'onze de la nit a la UREF de la Floresta.

El punt fort dels Corcho són els directes i aquest divendres ho demostraran a la UREF amb el seu rock. El grup té tres anys d'història, que va començar amb versions i ha anat incorporant progressivament temes propis. Les seves influències vénen de grups com Extremoduro, Platero y tú i Rosendo.

El cantant del grup, Iván Ferrer, explica a Cugat.cat l'origen de Corcho.

Iván Ferrer

Veníem de diferents grups. Vam començar fent versions fins que va sortir un tema propi.


La temàtica de les seves cançons va des de temes d'actualitat, com la violència de gènere, fins a anècdotes dels components del grup. Els Corcho ja tenen maqueta, titulada 'El Liao', amb 11 temes que ja es poden descarregar a Internet, al Myspace del grup.

Aquest és el cinquè concert del cicle 'Mou-te a ritme santcugatenc'. Els teloners de Corcho són el grup de 'rock cajón' Pepe Nada en el Lado Oscuro. El concert començarà a dos quarts d'onze de la nit a la UREF de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.