Els Amics de la Unesco organitzen un cicle de xerrades sobre el món de l'art


  • Comparteix:

Els Amics de la Unesco Sant Cugat-Valldoreix han inaugurat el cicle de conferències dedicades al món de l'art. Sota el títol, 'L'art d'avui, l'art d'ahir, l'art de sempre', la iniciativa pretén aprofundir sobre l'actual concepte de l'art i la seva evolució com a vehicle d'expressió al llarg del temps.

Parlar de l'art com a concepte. Aquest és un dels principals objectius del cicle: donar respostes a moltes preguntes sobre l'art com ara, què és exactament o quin paper hi juguen la bellesa, la provocació i el propi mercat en la seva creació.

La xerrada d'ahir va tractar sobre 'L'art i la societat en el canvi de mil.leni'. En les properes conferències també es tractaran altres temes com fins a quin punt l'especulació i el diner han tergiversat el món de l'Art. La Presidenta dels Amics de la Unesco, Montserrat Rumbau, explica que hi ha un trencament molt fort en el món artístic:

Montserrat Rumbau

El món, i per tant l'art, estan canviant


La propera xerrada tindrà lloc el dia 13 i abordarà els límits i la utilitat de l'art.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.