Uns 500 alumnes segueixen l'audició escolar del Bolero de Ravel interpretat per l'Orquestra Simfònica


  • Comparteix:

Uns 500 alumnes de primària i secundària han seguit l'audició del concert el 'Bolero de Ravel', que ha interpretat l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat al Teatre-Auditori. L'objectiu de la sessió és apropar els joves al funcionament d'una orquestra.

Els alumnes han pogut conèixer de primera mà com funciona una orquestra, qui la composa i gaudir també de la pre-estrena del 'Bolero de Ravel'.Segons ha explicat una de les organitzadores, Núria Serrahima, aquesta audició té una doble intencionalitat:

Núria Serrahima

Volem que els nens vegin per primera vegada com funciona una orquestra


Aquesta no és la primera vegada que l'Orquestra Simfònica organitza audicions pels escolars. Ja va fer-ho amb el 'Trencanous' de Txaikovsky. Segons Núria Serrahima, el millor és que l'actuació ha estat treballada prèviament a l'aula, i a l'Auditori poden aprofitar les explicacions del director de l'Orquestra, Josep Ferrer.

Núria Serrahima

El director respondrà les preguntes que facin els nens


L'audició ha comptat també amb la presència de membres del Taller Jeroni de Moragas i els alumnes de l'escola cerdanyolenca Escala Dei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.