'2 You Maestro' retroba Ullate amb els escenaris en la seva estrena mundial davant 1.300 espectadors


Temes relacionats

L'estrena mundial de '2 You Maestro' s'allarga tres hores, pero satisfà el públic (15/nov/08)

Una quarantena d'alumnes perfeccionen la seva dansa amb la classe magistral de Víctor Ullate (15/nov/08)


  • Comparteix:

Imatge de la master class

Imatge de la master class

Més de 1.300 persones han assistit aquest cap de setmana a les dues sessions de l'estrena mundial de l'espectacle '2 You Maestro' del cèlebre coreògraf Víctor Ullate. D'aquesta manera, Ullate ha celebrat el vintè aniversari de la seva companyia amb un emotiu repàs a la seva trajectòria i als muntatges més emblemàtics de la seva carrera.

Per cinquè cop, el coreògraf Víctor Ullate ha triat la nostra ciutat per oferir un dels seus espectacles. En aquest cas, el director de la companyia Víctor Ullate Ballet ha premiat Sant Cugat amb l'estrena inèdita i mundial del seu darrer muntantge '2 You Maestro', un homenatge als vint anys de trajectòria ideat pel seu alumne Eduardo Lao.

Víctor Ullate s'ha emocionat en valorar la seva trajectòria.

Víctor Ullate

Realment han valgut la pena, aquests vint anys. Han estat molt viscuts i no els oblidaré. He tingut molta sort d'arribar fins aquí.


El muntatge ofereix diverses peces de les obres més representatives de la seva carrera connectades per una retrospectiva de la vida del propi Ullate. Emmarcat dins una complexa escenografia de miralls i material audiovisual, produïda a Sant Cugat, el muntatge arriba al seu clímax quan pare i fill, el ballarí i el professor, es retroben sobre l'escenari.

Els admiradors d'Ullate també han pogut gaudir d'una master class. Durant la lliçó, que ha durat prop de dues hores, el coreògraf ha ensenyat nous moviments de dansa . El mestre ha corregit i aconsellat a la quarantena d'alumnes que han estat molt atents i han mostrat un bon nivell, tal com ha explicat Ullate, satisfet amb la segona classe que imparteix a Sant Cugat.

Ullate declara les satisfaccions que li aporta el fet d'impartir classes magistrals d'aquest tipus.

Víctor Ullate

Gaudeixo donant classe perquè els alumnes em donen energia.





Després d'aquest cap de setmana a Sant Cugat, l'espectacle només es representarà al Teatro Real de Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.