Teatre Espiral, satisfets de la resposta del públic de la 15a Mostra de Valldoreix


  • Comparteix:

Foto d'arxiu d'un espectacle de Teatre Espiral

Foto d'arxiu d'un espectacle de Teatre Espiral

L'obra 'Perfils' ha tancat aquest diumenge la 15a edició de la Mostra de Teatre Breu de Valldoreix amb una gran satisfacció per part de l'organització. El grup Teatre Espiral ha portat a escena el muntatge de l'autor Nicasi Camps en una de les representacions més emotives de la companyia, que ha recordat la pèrdua de l'ajudant de direcció del grup, Joaquim Teixidó.

La 15a Mostra de Teatre Breu de Valldoreix ha volgut reconèixer enguany obres tant de la literatura catalana com estrangeres. El grup Teatre Espiral ha estat l'encarregat d'obrir i tancar el cicle d'actuacions. 'Perfils', de l'autor català Nicasi Camps, ha estat dedicada a l'ajudant de direcció de l'obra, Joaquim Teixidó, desaparegut recentment, a qui han recordat amb la col·locació d'una cadira blanca amb una rosa durant la representació.

Tot i les dificultats, la directora del Grup Teatre Espiral, Trini Escrihuela, ha valorat molt positivament la mostra d'enguany.

Trini Escrihuela

Estem molt contents. Sembla que el públic ja sap que els muntatges de la mostra tenen un cert nivell i surten contents de les representacions


L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, que ha destacat l'estil i la capacitat de 'fer pensar' de la companyia. El Grup Teatre Espiral prepara ara les escenes del tradicional pesebre vivent.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.