Quatre estudiants de l'IES Angeleta Ferrer organitzen un concert de Marillion


  • Comparteix:

Els autors del treball de recerca han visitat Cugat.cat

Els autors del treball de recerca han visitat Cugat.cat

Quatre alumnes de l'IES Angeleta Ferrer han participat en l'organització del concert que el grup britànic Marillion oferirà al febrer al Palau Sant Jordi. Els estudiants han treballat en els preparatius del concert com a part d'un treball de recerca de Batxillerat. Cugat.cat dóna suport a la iniciativa i sortejarà dues entrades per assistir al concert.

David Molina, Laura Vila, Clàudia Roses i Cristina Milà porten des d'abans de l'estiu treballant en l'organització del concert que el proper 1 de febrer oferiran els Marillion a Barcelona. A través del club de fans del grup britànic, els estudiants santcugatencs van entrar en contacte amb els promotors de l'actuació.

Laura Vila ha explicat al programa 'Ritme santcugatenc' de Ràdio Sant Cugat en què ha consistit la seva feina.

Laura Vila

Primer vam contactar amb ells, vam buscar una data i una sala, vam fer gestions amb l'SGAE i després vam fer la promoció.





Cugat.cat dóna suport al projecte dels alumnes santcugatencs i oferirà la possibilitat d'assistir al concert de Marillion regalant dues entrades.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Aquesta notícia m'ha omplert d'orgull per la meva petita, la Laura, que comença a obrir-se pas en aquest món tan difícil de la faràndula. És una gran notícia que ha d'omplir de satisfacció la comunitat de Sant Cugat i la teva família. Laura, fes extensiu el nostre reconeixement al David Molina, la Clàudia Roses i la Cristina Milà per tant renombrat èxit T'estimem Xus-Tò

president companys. Enviat el 19/nov/08


I no es un grup qualsevol. Marillion es un dels millors grups que hi ha!!!

Peric dels palots. Enviat el 20/nov/08


Felicitar-los per escollir un grup de qualitat, allunyat de la música comercial i fàcil. No se si Marillion es un dels millors grups, però per apreciar la seva música es necessita paciència i bona disposició. Felicitats!

TheSpace. Enviat el 20/nov/08


HO HAVEU VIST?!!!! HO HAVEU VIST?!!!! K,N'APRENNGUIN!!! El petit comite de fans d, Alella (Maresme) desitjem en aquest grup d, estudiants de Sant Cugat, que totes les hores dedicades en l'organitzacio d,aquest concert, estiguin recompensades el día 1 de febrer, amb una gran afluencia de public i fans. S,ho mereixen. Felicitats

AITA DADDY (FANS D'ALELLA). Enviat el 20/nov/08


Ueeeeeeeeeeeee!!!! Així es fa!!!!A veure si podem omplir el Sant Jordi Club i que la gent conegui més a Marillion!!

Gloglodita. Enviat el 20/nov/08


Aquestes noies són molt valentes: primer per fer portar l'organització d'un concert, i segona, que sigui d'un grup tan bo com Marillion, afins al rock progressiu, estil poc reconegut, i grup que no són tan coneguts com Coldplay i altres mandangues. Lluís

Profe de secundària. Enviat el 20/nov/08


Com a profe i seguidor empedreït de Marillion, serà possible obtenir una còpia del treball quan estigui acabat?

Jo mateix. Enviat el 22/nov/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.