'Pedra i Sang' es podria representar durant la Marató de Televisió de Catalunya


  • Comparteix:

Moment de la representació de Pedra i Sang en un passi de l'any passat

Moment de la representació de Pedra i Sang en un passi de l'any passat

L'obra 'Pedra i Sang' de la companyia Tetrateatre podria representar-se durant la Marató de Televisió de Catalunya. Ho ha avançat la directora de l'obra, Dolors Vilasarau, a Cugat.cat on també ha explicat que enguany es mantindran les sis representacions que es fan durant l'època nadalenca, tot i la crisi econòmica.

En una entrevista a Cugat.cat, Vilarasau ha explicat que estan en converses amb Televisió de Catalunya per representar una part de l'obra 'Pedra i Sang' durant la marató solidària d'aquesta cadena.

Segons Vilarasau, seria una oportunitat per ensenyar al país què es fa a Sant Cugat i incrementar l'assistència a aquesta representació que explica la història de la mort de l'abat del Monestir a mans del noble cerdanyolenc, Berenguer de Saltells.

Dolors Vilarasau

Hi haurà sis sessions i el tracidional camí de justícia. A més estem intentant lligar una represenació per la Marató de TVC.


D'altra banda Vilarasau s'ha mostrat confiada que, tot i la crisi econòmica, la vuitena edició de 'Pedra i Sang' torni a penjar, com cada any, el cartell d'entrades exhaurides en totes les seves representacions.

Dolors Vilarasau

Tal i com estan les coses amb la crisi hi haurà menys publicitat amb l'obra. És una incògnita però esperem que s'omplin com sempre totes les representacions.


Vilarasau ha explicat que aquest any també es repeteix el cicle de conferències sobre l'obra. Per aquesta ocasió s'han programat tres xerrades, els dies 2, 16 i 23 de desembre a càrrec de Feliu Formosa, Joan Alavedra i Jordi Coca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.