L'Associació Catalana del Parkinson serà l'entitat beneficiada pel concert solidari del Rotary del 2009


Temes relacionats

La llar-residència d'ASDI més a prop gràcies al concert benèfic del Rotary Club i l'OSJC (10/feb/08)

Un concert benèfic recapta aquest dissabte fons per ASDI ( 9/feb/08)

Ja hi ha data pel primer concert benèfic organitzat pel Rotary Club i l'OSSC en benefici d'ASDI (19/gen/08)

El Rotary i l'Orquestra Simfònica s'agermanen per col·laborar amb les entitats (17/des/07)


  • Comparteix:

Moment de la roda de premsa de presentació del concert

Moment de la roda de premsa de presentació del concert

La delegació santcugatenca de l'Associació Catalana per al Parkinson (ACAP) és l'entitat beneficiària del 2n concert benèfic Música per la Solidaritat 2009 que organitzen el Rotary Club de Sant Cugat i la Fundació Privada Música Simfònica i de Cambra (FPMSC). El Teatre-Auditori serà el 18 de gener l'escenari per gaudir d'obres clàssiques i contemporànies i de l'estrena d'una peça de Tomàs Peire especialment escrita per a l'ocasió.

El secretari de la delegació santcugatenca de l'ACAP, Esteve Sala, ha agraït al Rotary Club de Sant Cugat per dedicar-los el concert solidari d'enguany i la col·laboració de la Fundació Privada Música Simfònica i de Cambra, l'Orquestra Simfònica Juvenil de Catalunya (OSJC), el Rotary Club de Cerdanyola del Vallès i l'Ajuntament.

Sala ha dit que han rebut amb molta satisfacció la celebració d'aquest concert pel que suposarà en publicitat per l'associació i per la millora en la qualitat de vida de les famílies santcugatenques que pateixen la malaltia.

Esteve Sala

Un acte solidari com aquest contribueix molt a la millora de la qualitat de vida i obre la porta a l'esperança d'un futur millor.



El president del Rotary Club santcugatenc, Francesc Daura, ha explicat que l'objectiu és omplir el Teatre-Auditori i ha explicat que volen mantenir el concert solidari els propers anys.

El director de l'OSJC, Jordi Picorelli, dirigirà algunes de les peces que es podran escoltar al concert. Hi haurà obres de clàssics com Beethoveen o Schubert i d'altres més moderns com Vaughan Williams i Danny Elfman.

Piccorelli ha destacat el valor que suposa tocar en concerts que suposen 'alguna cosa més'.

Jordi Piccorelli

Penso que la música és un gest i aquest gest servirà per alguna cosa més.


La presidenta de la FPMSC, Flora Puntos, s'ha felicitat d'ajudar d'altres entitats necessitades i ha valorat positivament la col·laboració establerta amb el Club Rotary des de l'anterior edició del concert solidari.

Per part de l'Ajuntament, la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, i el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, s'han felicitat de poder gaudir d'un bon concert amb finalitat solidària. Tots dos han convidat els santcugatencs a sumar-se a la proposta aportat el seu gra de sorra.

El concert es farà al Teatre-Auditori el diumenge 18 de gener a les sis de la tarda. El preu de les entrades és de 15 euros.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.