El Cicle Cinema d'Autor proposa avui el film 'La stella che non c'è'


  • Comparteix:

Cartell del film

Cartell del film

'La stella che non c'è' és el film que projecta aquest dijous el Cicle de Cinema d'Autor. La pel·lícula, del director italià Gianni Amelio, pretén fer una ruta que mostri la Xina desconeguda pels occidentals. Hi haurà dues sessions, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit, al Cinemes de Sant Cugat.

El film mostra les diferències entre la Xina i Occident. Els crítics han definit aquesta obra com una peça bàsica per entendre perquè som com som i fem el que fem.

El drama mostra un enginyer italià, interpretat per Sergio Castellito, que viatja a la Xina perquè la seva fundació ha venut una màquina defectuosa i perillosa. No és fàcil solucionar aquest problema en un país 'misteriós' pels occidentals i descobreix un món, una cultura i un idioma totalment incomprensibles per a ell. Però el destí fa que conegui una jove intèrpret xinesa, interpretada per Tai Ling.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.