L'Orfeó Donostiarra crea sinergies amb l'OSV i els Solistes de l'OSSC en un concert inèdit


  • Comparteix:

L'Orfeó durant l'actuació

L'Orfeó durant l'actuació

L'Orfeó Donostiarra, l'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) i els Solistes de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) han pujat sobre l'escenari del Teatre-Auditori la qualitat i la professionalitat de les seves formacions, a les quals el públic a respost amb un ple. El programa ha volgut recordar les peces més conegudes de Verdi i Puccini en un concert ple de sinergies entre les tres agrupacions.

Aquest és el primer cop que l'Orfeó Donostiarra visita la nostra ciutat. La seva estrena al Teatre-Auditori ha rebut una bona acollida per part del públic santcugatenc, que ha exhaurit les entrades per a l'actuació.

El director de l'Orfeó Donostiarra, José Antonio Sáinz, valora així el públic santcugatenc.

Jose Antonio Saiz

Té una bona acollida perquè és un públic molt familiaritzat amb aquest tipus de música. Està acostumat a sentir aquesta música.


Les tres formacions han ofert un concert inèdit amb un programa operístic basat en dos grans autors, Verdi i Puccini. Precisament, enguany se celebra el 150è aniversari del seu naixement, una efemèride que ha omplert part del programa amb peces com el cor a boca tancada de Madama Butterfly i la Missa de Glòria.

El concert es podrà veure aquest cap de setmana al Palau de la Música Catalana a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.