Professionals i amateurs dediquen la seva música a Santa Cecília


Temes relacionats

Èxit del concert de Santa Cecília en benefici d'AVAN (23/nov/07)

L'Escola Municipal de Música dedica el seu concert de Santa Cecília a recollir fons per ASDI (23/nov/05)

L'Escola Municipal de Música celebra Santa Cecília amb un concert solidari amb la Fundació Vicky Sherpa (22/nov/04)


  • Comparteix:

Sant Cugat i Valldoreix celebren el dia de Santa Cecília amb dos concerts dedicats a la patrona de la música. Les corals de la ciutat s'han donat cita al Monestir, mentre que els valldoreixencs han pogut un any més demostrar els seus dots amb la música en un concert participatiu que enguany ha arribat a la seva 29a edició.

Coincidint amb la celebració del dia de Sant Cecília, aquest dissabte, quatre corals de la ciutat han recuperat el recital conjunt per a aquesta data. D'aquesta manera, la Coral Harmonia de Valldoreix, la Coral Sant Cugat, la Societat La Lira i la Coral la Unió Santcugatenca han ofert cinc peces cadascuna i dues comunes.

Ho explica la membre de la Coral la Unió, organitzadora del concert, Montserrat Tizón.

Montserrat Tizón

Volíem reiniciar el que abans es feia per Santa Cecília. Aquest any hem comptat amb la Coral Harmonia, la Coral Sant Cugat, la Societat La Lira i la Coral la Unió Santcugatenca.



A Valldoreix, la Nau de Cultura ha tornat a acollir el ja tradicional concert de la patrona de la música que organitzen i interpreten els propis veïns. Enguany, la iniciativa arriba a la seva 29a edició, però amb menys artistes valldoreixencs. Una de les organitzadores, Lali Castells, explica el motiu.

Lali Castells

Aquest any, que ha coincidit amb Santa Cecília, molts músics ja tenien concerts. Funciona des de fa molt de temps i la gent ja ho coneix.


Tots dos concerts han comptat amb un programa ben divers que ha recuperat els clàssics de la música, les cançons populars i fins i tot algunes bandes sonores. El públic ha respost un any més a la proposta omplint els dos espais.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.