'Four' de Thomas Noon Dance reuneix 50 persones a la Unió en la primera cita de l'Àrtic 2008


Temes relacionats

Thomas Noone Dance obre avui el festival Àrtic 2008 al Teatre La Unió (25/nov/08)

El segon festival Àrtic es decanta per la dansa més innovadora ( 4/nov/08)


  • Comparteix:

Una cinquantena de persones han assistit al Teatre la Unió aquest dijous al vespre per veure 'Four' de la companyia Thomas Noon Dance. L'espectacle de dansa contemporània ha donat el tret de sortida al festival Àrtic 2008, que té lloc a la nostra ciutat i a Vilanova del Vallès fins diumenge.

El públic de la Unió ha pogut gaudir de les quatre peces que conformen 'Four'. Cadascun dels fragments, compost per un autor diferent, ha transmès un tipus de relació diferent entre una home i una dona.

El director de la companyia, Thomas Noon, ha destacat la necessitat que les arts escèniques surtin de Barcelona i ha valorat molt positivament la seva participació a l'Àrtic 2008. Noon també ha explicat que l'escenari de la Unió és més petit als escenaris on acostumen a actuar, però ha assegurat que és molt acollidor.

Thomas Noon

Estem intentat col·laborar amb aquestes noves iniciatives. La Unió és acollidor.




'Four' també s'interpretarà aquest divendres a Vilanova del Vallès, l'altra ciutat on també es desenvolupa el festival. Després, la companyia viatjarà a Itàlia, i l'any 2009 al Regne Unit i a Mèxic.

La companyia Thomas Noon Dance va néixer a Barcelona fa set anys de la mà del mateix Thomas Noon.

En el marc del festival Àrtic, aquest divendres a la tarda també hi ha una actuació gratuïta de Diables i Kimbala. Dissabte la companyia Estilo interpretarà 'Humans' i la companyia Nats Nus, 'Bris'. Diumenge serà el torn de Mediterrània, els Bastoners i l'Esbart del País Basc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.