El cos de dansa de l'Esbart estrena l'espectacle 'Ballant prosa' a l'Àrtic 2008


Temes relacionats

Només una desena d'assistents a les 'Noves tendències' de l'Àrtic 2008 (29/nov/08)

El fred no atura l'explosiva rua dels Diables i els Kimbala (28/nov/08)


  • Comparteix:

El Cos de dansa de l'Esbart Sant Cugat ha estrenat aquest diumenge 'Ballant prosa' al Festival Àrtic 2008 del Teatre la Unió. L'espectacle és un viatge per la Mediterrània ja que és un recull de cançons de contingut poètic d'autors catalans, valencians i francesos. Una vuitantena de persones han assistit a la mostra.

Les peces musicals que apareixen a 'Ballant prosa' són d'autors com Enric Cassasses, Miquel Gil i Ovidi Montllor. La directora i coreògrafa del muntatge, Sílvia Pérez, explica el contingut de l'espectacle dedicat a la segona edició de l'Àrtic.

Sílvia Pérez

'Ballant prosa' és un espectacle on tenen protagonisme les peces cantades de diferents autors. Al final ballem també tres peces d'un altre espectacle.


'Ballant prosa' és el recull de sensacions on el gest, la paraula i la manera d'expressar-se han pres un gran protagonisme. El muntatge trenca l'expressivitat purament tradicional per donar pas a altres vies d'expressió. Sílvia Pérez declara que han volgut trencar amb el ball tradicional i, tot i que sigui la seva base, volen actualitzar la dansa cap a tendències més actuals.

Sílvia Pérez

Utilitzem referents de la dansa tradicional ja que creem des de l'arrel però afegim maneres de ballar més actuals.


L'espectacle 'Vermut en Moviment' ha posat aquest diumenge el punt i final a l'Àrtic 2008 amb un solo de Cristina Gómez i 'Peça número u', a càrrec de Erre que erre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.