Un llibre repassa la història de l'educació al nostre país


  • Comparteix:

Ferran Aisa a la presentació delseu llibre

Ferran Aisa a la presentació delseu llibre

'Mestres, renovació i avantguarda pedagògica a Catalunya' és el nou llibre de l'escriptor Ferran Aisa, que repassa la història de l'educació a Catalunya. En aquest assaig, Aisa analitza la gran tasca educativa que han fet al llarg de la història les escoles de ciutat i les rurals. També fa referència a les iniciatives dels grans pedagogs catalans i s'endinsa en el pensament avantguardista dels principals teòrics de la pedagogia, com Rousseau i Maria Montesori, entre d'altres. El llibre s'ha presentat aquest dimarts a la llibreria Alexandria de Sant Cugat.

Es tracta d'un viatge per la pedagogia des del segle XIX i estudia el procés de modernització i progrés dels mestres de Catalunya. En aquest llibre Aisa repassa l'evolució de la pedagogia i l'educació al nostre país, parant especial atenció a l'etapa de la Mancomunitat, la Segona República, que va ser tallat per la Guerra Civil.

L'escriptor Ferran Aisa ha explicat a la presentació del llibre els motius que el van portar a escriure aquesta obra. Són declaracions a Cugat.cat


Ferran Aisa

L'objectiu del llibre és donar a conèixer una història brillant de l'ensenyament i com a través dels mestres es va dignificar aquesta professió.




Aisa destaca que el llibre també vol ser una eina de consulta per tots aquells que senten interès per l'educació i el món de la docència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.