Màrius Serra signarà exemplars del seu darrer llibre a la seu d'Òmnium


  • Comparteix:

L'escriptor Màrius Serra signarà el seu nou llibre 'Quiet' a Sant Cugat. La cita serà dilluns de la setmana vinent a la seu d'Òmnium-Sant Cugat de set a vuit de la tarda. Serra ha avançat que 'Quiet' és un llibre molt personal, que feia temps que volia escriure.

La darrera obra de l'escriptor barceloní, Màrius Serra, mostra la convivència del propi autor amb la malaltia neurològica del seu fill més petit. 'Quiet' pretén donar a conèixer els sentiments de Serra a través d'escenes personals.

Serra signarà el seu llibre, però no farà presentació de l'obra. La secretària d'Òmnium Sant Cugat, Maria Rosa Caballé, n'explica les raons.

Maria Rosa Caballé

'Quiet' era un llibre tan personal que l'autor no el volia presentar. Vam aconseguir que Màrius Serra acceptés venir a signar el seu llibre




Es tracta de la tercera ocasió en què la nostra ciutat acull Serra, després de la presentació del seu anterior llibre, 'Farsa', l'any 2006 i la xerrada pel Dia Europeu de les Llengües d'enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.