Ple inesperat a la primera jam session dedicada a recuperar el jazz a Sant Cugat


  • Comparteix:

Ple inesperat a la primera sessió del nou cicle de jam sessions de jazz. El trio musical format per Jeppe Rasmussen, Dave Mitchell i Gary Fimister han ambientat la sala en els anys 30 amb un jazz d'època molt agradable. L'organització està satisfeta d'aquesta primera jam session i fins i tot li preocupa que l'aforament de la sala no sigui suficient en les properes actuacions.

El jazz dels anys 30 i l'ambientació de la Casa de Cultura en una cava de jazz han situat els quasi dos-cents assistents en una atmosfera pròpia del segle passat. El servei de bar intern, gestionat per les noies del Cor Aglepta, també ha funcionat millor del que esperaven.

El responsable de les joventuts musicals, Martí Marín, valora aquesta primera jam session on, fins i tot, hi ha hagut públic que ha vist el concert de peu per manca de localitats.


Martí Marín

La resposta ens ha sorprès perquè em omplert tota la sala, fins i tot diverses vegades hem afegit localitats, i el públic en general ho ha acollit de manera molt positiva i agradable.



Marín ha qualificat la jam session com una oportunitat de caràcter pedagògica per a tots els estudiants de jazz. Per aquest motiu, ha destacat la importància que músics amateurs pugin a l'escenari i agafin rodatge.


Martí Marín

Els joves estudiants de música han d'aprofitar l'oportunitat i pujar a l'escenari ja que la 'jam' té un caràcter pedagògic i és un espai de rodatge.


La propera actuació del cicle serà el 19 de desembre a càrrec del grup Trio en fa. La jam session de jazz està organitzada per les joventuts musicals de Sant Cugat i rep el suport de l'Ajuntament i la col·laboració de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.