L'obra 'En el bosque helado' s'estrena a la tradicional Cantata de Nadal al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Camerata Sant Cugat

Imatge d'arxiu de la Camerata Sant Cugat

La cantata de Nadal que té lloc aquest diumenge al Teatre-Auditori servirà per estrenar l'obra inèdita 'En el bosque helado' del compositor català Xavier Capellas. La cantata anirà a càrrec, per quart any consecutiu, de la Camerata Sant Cugat dirigida per Xavier Baulies.

La cantata de Nadal continuarà oferint als santcugatencs nadales populars catalanes, clàssics del Nadal i fragments del 'Mesiah de Haendel'.

D'altra banda, en aquesta edició s'estrena l'obra del jove compositor nascut a Rubí, Xavier Capellas 'En el bosque helado' amb lletra d'Isabel Coderque. Escoltem El director de Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies.

Xavier Baulies

Tenim la sort de comptar amb Xavier Capellas, compositor de pel·lícules de l'Amenavar i de Ventura Ponts i ens ha fet una cantata anomenada 'En el Bosque helado'.


Baulies ha explicat que l'objectiu de Camerata és portar a terme un concert musicalment assequible per a tot tipus de públic i de caràcter familiar.

A la cantata hi participen més de cent cantaires de les corals Camerata Coral Sant Cugat del CMSC, Coral Polifònica de Tremp i cors infantils de les escoles santcugatenques Fusió, Pins del Vallès i Collserola, de l'escola Casp de Barcelona i de l'escola de música de Solsona.

El concert té lloc aquest diumenge al Teatre-Auditori a les set de la tarda.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.