Valsos i ballets animaran el Nadal de la gent gran al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Federico Nieva, Carmela Fortuny i Josep Ferré

Federico Nieva, Carmela Fortuny i Josep Ferré

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) i el grup de dansa Laura Esteve protagonitzaran el 21 de desembre al Teatre-Auditori el concert de Nadal per a la gent gran. L'espectacle, que ja ha penjat el cartell d'entrades exhaurides, es basarà en un repertori de valsos i música catalana.

L'Ajuntament organitza aquest concert des de l'any 2.000. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, explica l'objectiu de la iniciativa.

Carmela Fortuny

Pretén oferir una activitat cultural per a la gent gran i facilitar l'accés d'aquest col·lectiu al Teatre-Auditori.


El concert, d'una hora de durada, inclourà valsos d'Strauss, nadales catalanes, un toc de jazz i ballets d'òpera. L'espectacle s'acabarà amb una actuació del grup de dansa Laura Esteve, com explica el director de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, Josep Ferré.

Josep Ferré

Començarem amb música simfònica i, al final, hi ha tres ballets amb música en directe i l'actuació del grup de dansa.


En nom de tots els casals de gent gran del municipi, el president del Racó de l'Amistat de les Planes, Federico Nieva, ha volgut agrair a l'Ajuntament l'organització d'aquest concert.

Federico Nieva

Volem agrair de tot cor la invitació a l'alcalde i tot el consistori.


Les 800 invitacions per al concert ja s'han repartit. Les entrades es poden recollir a la Casa de Cultura, els casals i centres cívics dels districtes i l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania. L'Ajuntament habilitarà tres autobusos per facilitar el desplaçament del públic des dels districtes i Valldoreix fins al Teatre-Auditori. Voluntaris de la Creu Roja acompanyaran la gent gran durant els trajectes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.