Entitats santcugatenques organitzen activitats per recaptar fons per a la Marató de TV3


  • Comparteix:

Sant Cugat se solidaritza amb l'edició d'enguany de la Marató de TV3 amb l'organització de diferents activitats a la ciutat. La representació de l'obra 'Pedra i Sang' al Claustre del Monestir, la Fira de Santa Llúcia i el dinar de Nadal de la Floresta, i la cursa popular d'orientació són les cites més destacades.

L'associació d'Amics de Pedra i Sang representaran el proper dia 20 la llegenda del Gall del Monestir en motiu de la Marató. La història, basada en fets reals, explica l'assassinat de l'Abat Biure a mans del noble Berenguer de Centells al Monestir de Sant Cugat durant la nit del gall de l'any 1350.

La Comissió de Festes de la Floresta organitza un dinar de Nadal per recaptar fons i fer una donació conjunta a la Marató 2008 dedicada a les malalties mentals greus. El districte també ha comptat amb la tradicional Fira de Santa Llúcia, que enguany ha recaptat més de 400 euros.

L'entitat SenglarOrientació Sant Cugat, per la seva banda, també organitza una cursa popular de sis hores. La recaptació íntegra de les inscripcions de la cursa d'orientació pels voltants del Parc de la Pollancreda anirà destinada a la Marató de TV3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.