'Coral romput', menys de la meitat d'assistència al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'obra 'Coral Romput', dirigida per Joan Ollé, no ha acabat de convèncer el públic santcugatenc. Per aquesta representació només s'han venut prop de 300 localitats i a l'intermedi del muntatge alguns espectadors han marxat sense veure acabar l'espectacle protagonitzat per Joan Anguera, Pere Arquillué, Montserrat Carulla i Eduard Farelo.

La poesia de Vicent Andrés Estellés no ha cridat massa l'atenció del públic de Sant Cugat. Més de la meitat de les butaques del Teatre-Auditori han quedat buides i, fins i tot, alguns espectadors han marxat abans de finalitzar l'espectacle.

Un muntatge que ha consistit en la representació de l'obra del poeta valencià Estellés 'Coral romput' on Farelo, Arquillué i Anguera han representat un mateix personatge, i Montserrat Carulla els ha donat la rèplica.

'Coral romput' ha comptat amb una escenografia austera i amb un joc de llums i de moviment d'atrezzo que ha donat cert dinamisme a una obra de ritme lent. Els actors han estat acompanyats en tot moment per la guitarra del músic Toti Soler.

Al sortir de l'espectacle, el públic ha valorat sobretot la qualitat de la recitació dels actors i el conjunt de l'escenografia.

Públic

Estava molt ben recitat. / M'ha agradat molt, l'escenografia molt bonica. / Hem vist gent que marxava a la meitat però a mi m'ha agradat molt. / M'ha agradat per les llums i la musicalitat.


Aquest dijous arriba al Teatre-Auditori Juan Gómez 'Chicuelo' amb el seu concert 'Diapasión'.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.