El grup de dansa Metros porta el seu primer espectacle com a companyia resident al Teatre Auditori


  • Comparteix:

El Teatre Auditori acull aquest vespre l'espectacle 'Sang Pura' de la companyia de dansa Metros. El muntatge, que té com a fil conductor la figura del vampir, és el primer que es fa al teatre santcugatenc des que la companyia es va convertir en companyia resident a Sant Cugat.

La companyia de Ramon Oller pujarà dalt l'escenari un muntatge de dansa contemporània basat en el món dels vampirs i en la necessitat que tenen d'altres persones. Així ho explica el mateix Ramon Oller.

Ramon Oller

L'argument parla de l'addicció a viure, des d'un personatge femení


El muntatge, de poc més d'una hora de durada, va estrenar-se fa prop d'un any a València i ha passat també pel Lliure de Barcelona, amb una molt bona resposta. Per Ramon Oller, en els darrers anys cada cop hi ha més tendència a acostar la dansa a tots els públics.

Ramon Oller

El públic ha canviat molt, i els creadors busquem un contacte amb el públic


La companyia Metros és des de fa uns mesos companyia de dansa resident a la nostra ciutat. Tot i que durant els darrers mesos ja van actuar al claustre del Monestir i han estat assajant al Teatre Auditori, "Sang Pura" és el primer muntatge que es podrà veure a l'escenari del Centre Cultural dins aquest nou marc de col·laboració entre la companyia i la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.