El Mercat d'Artesans oblida els articles típics de les dates nadalenques


  • Comparteix:

El fred ha protagonitzat l'últim mercat d'artesania de l'any. Només 17 artesans han muntat la seva paradeta a la plaça del Rei aquest diumenge, ja que molts venedors s'han traslladat a fires nadalenques d'altres municipis. La roba, els miralls i la bijuteria han estat els productes més ofertats i no les figuretes del pessebre o altres articles nadalencs.

Una de les artesanes del mercat, Marta casas, valora la importància de conservar l'artesania de les figuretes del pessebre.

Marta Casas

Els artesans fan coses boniques i per això són importants. Les figuretes del pessebre és una cosa tan tradicional que sap greu que es perdi.


Els artesans demanen, de cara l'any que ve, que se'ls torni a ubicar a la plaça d'Octavià ja que es troben molt apartats i creuen que aquest fet els ha repercutit en les ventes. Una de les botigueres explica la problemàtica.


artesana

Volem que ens deixin tornar a la Plaça del Monestir. Aquí no estem venent res i a la Floresta sí, llavors només se m'acudeix pensar que el problema és la ubicació.



El proper Mercat d'Artesans tindrà lloc del 2 al 5 de gener de deu del matí a nou del vespre a la plaça del Rei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.