El segon 'Mou-te' supera la barrera dels mil espectadors

Cartell de la 2a edició del cicle 'Mou-te a Ritme Santcugatenc'

Cultura

Publicat el 17/des/08 per Laura Grau

Més de 1.000 persones han assistit als nou concerts de la 2a edició del cicle 'Mou-te a ritme santcugatenc' organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament. Segons la cap de musicals de Cugat.cat, Jéssica Sotodosos, la marca 'Mou-te a ritme santcugatenc' s'ha consolidat a la ciutat.

Sotodosos ha destacat la gran participació del públic i el fet d'haver aconseguit un dels seus principals objectius.

Jessica Sotodosos

La resposta del públic ha estat molt positiva i ha anat repetint. Hem aconseguit que la gent sàpiga que el 'Mou-te' és distintiu de 'grup santcugatenc que toca en directe'.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Un dels canvis respecte l'edició passada ha estat que les actuacions dels grups musicals s'han repartit entre quatre espais de la ciutat: la UREF de la Floresta, el Teatre la Unió, el Casal Cultural de Mira-sol i el Casal de Joves Torreblanca.

Sotodosos fa un balanç positiu d'aquest canvi.

Jessica Sotodosos

Una de les diferències era que els espais eren més grans que el Vinil i que es pogués comptar amb l'equip tècnic necessari per a la realització en directe.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




D'altra banda, ja han arribat més de 300 vots a l'adreça electrònica de musicals@cugat.cat per saber quin grup, dels 18 que han participat, serà el protagonista o teloner del concert de cloenda. El termini de votacions finalitza aquest dimecres i dijous se sabran els guanyadors. El grup seleccionat rebrà un premi en metàl·lic de 600 euros i el teloner obtindrà el DVD amb les imatges del seu concert.

Aquest concert del cicle tindrà lloc el 23 de desembre a dos quarts d'onze de la nit a la Casa de Cultura.