El Teatre-Auditori acull la representació d''Els pastorets del segle XXI', un nou programa de TV3


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori ha acollit aquest dimecres la representació final del concurs familiar 'Objectiu pastorets, el càsting diví', que s'emetrà a TV3 el 5 de gener. Es tracta d'un concurs familiar presentat per Roger de Gràcia i dirigit per Abel Folk, en el qual descobriran com són els pastorets del segle XXI. El programa es divideix en quatre fases, les tres primeres formen part del càsting preliminar i l'última serà la representació final al teatre de la ciutat.

TV3 ha seleccionat el Teatre-Auditori per presentar-hi l'obra final, ja que compta amb un taller, amb un espai escènic de grans dimensions i, a més, en paraules d'Abel Folk, és un dels teatres de Catalunya amb les millors condicions tècniques del país.

'L'obra és una representació teatral que posa al dia els tradicionals pastorets'. Ho ha dit el presentador del concurs Roger de Gràcia.

Roger de Gràcia

Es fa una revisió dels pastorets de tota la vida adaptant-los a un llenguatge audiovisual.


Els 60 participants, tots ells actors aficionats, han estat seleccionats pel programa entre els 700 aspirants que es van presentar a la convocatòria del càsting. Els concursants comptaran amb l'ajuda de figures del món del teatre i de l'espectacle de Catalunya, que els impartiran classes. Entre els professors hi haurà Josep Maria Pou, Nina, Tortell Poltrona, el Mag Lari i Abel Folk, entre d'altres.

L'autor del text de l'obra 'Els pastorets del segle XXI' és l'escriptor Xavier Bru de Sala. Bru de Sala ha explicat, en la presentació del concurs al Teatre Auditori, quins són els valors del programa.

Xavier Bru de Sala

La nostra tradició no ens ha d'avergonyir. Que un sigui amateur no vol dir que tingui menys qualitat ni menys mèrit.



L'obra s'emetrà a TV3 el 5 de gener amb una durada de 75 minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.