Més de 300 nens i nenes participen a la 4a edició de la tradicional cantada de nadales


  • Comparteix:

Més de 300 nens i nenes han participat en la 4a edició de la tradicional cantada de nadales a càrrec de les diferents corals infantils de Sant Cugat. Com a novetat d'aquest any s'ha ampliat el recorregut de la cantada fins la plaça de Can Quitèria i la plaça de Barcelona, a més de passar com cada any, per l'eix de vianants que comença a la plaça d'Octavià i arriba fins la plaça de l'estació.

Les escoles Fusió, Pins del Vallès, lAula de so, la coral de Collserola, la coral Grimmel, la coral Ricomà i la coral de Sant Gregori de Barcelona, han estat els grups infantils que s'han dividit pels carrers de la ciutat per a fer la tradicional cantada de nadales. Durant el seu recorregut, la coral Fusió ha regalat a Cugat.cat una nadala.

En aquesta visita dos dels membres de la coral infantil han explicat el seu repertori per aquesta jornada.


Marc i Pau

'Fum, fum, fum', 'El noi de la mare', 'El desembre congelat', 'Santa Claus'...


La directora de l'escola de música Fusió, Gemma Navarra, explica l'objectiu d'aquesta mostra.

Gemma Navarra

L'objectiu principal és que es retrobin tots els infants de les corals santcugatenques i sigui un dia festiu en el que puguin oferir els cants als pares.


Finalment, totes les corals han fet un concert conjunt a la plaça de la Vila. L'alcalde, Lluís Recoder, ha escoltat les nadales i ha valorat així la iniciativa.


Lluís Recoder

300 nens i nenes cantant tan bé i de manera assajada, és una manera tradicional i molt maca de celebrar el Nadal.


En acabar l'actuació la Federació de Comerciants de Sant Cugat, que patrocina la cantada de nadales, ha obsequiat a cada infant amb una xocolata calenta i uns dolços.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.