De nou ple a la representació de 'Pedra i Sang'


  • Comparteix:

'Pedra i Sang' repeteix ple a la representació de Sant Esteve. La posada en escena de l'assassinat de l'abat Biure, que ha arribat aquest any a la novena edició, ha aconseguit omplir de nou les 110 localitats de la sala Capitular del Monestir. Aquells qui vulguin tenen una nova oportunitat a les sessions de nit d'aquest dissabte i diumenge. Les entrades per als espectacles de tarda estan exhaurides.

La sala capitular s'ha vestit de gala per tornar a acollir l'escenari de la tragicomèdia que relata de la mà de Tetrateatre l'assassinat de l'abat Biure al Monestir de Sant Cugat la nit de Nadal de 1350 a mans del noble Berenguer de Saltells.

La directora del muntatge, Dolors Vilarasau, ha explicat a Cugat.cat que tot i ser una obra totalment consolidada al municipi, cada representació té la seva peculiaritat.

Dolors Vilarasau

La representació de Sant Esteve i la de Nadal tenen la peculiaritat que són festius i la gent ve en família.


Aquesta és la quarta representació que es fa aquest any de la recreació teatral d'aquest crim que va fer cantar el gall del Monestir. El tret de sortida el va donar la representació per als participants del Camí de Justícia i la segona posada en escena va recaptar gairebé 2.000 euros per a la Marató de TV3 d'enguany dissabte passat.

Aquest dissabte i diumenge està prevista una doble sessió, a les sis de la tarda i a les vuit del vespre. Les entrades per a les representacions de la tarda ja estan exhaurides. Els tiquets per a les funcions del vespre del cap de setmana es poden comprar a l'oficina de Turisme, per telèfon, o una hora abans de cada muntatge a un preu de 15 euros.

Els Amics de Pedra i Sang espera poder arribar l'any vinent a la desena edició amb una representació especial al Monestir, espai on tenen lloc els fets.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.