Els més petits, protagonistes de les activitats de Nadal d'avui


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Els més menuts són els protagonistes de les activitats de Nadal d'aquest dissabte a la Casa de Cultura. Els 'Personatges de contes' prendran forma a partir de dos quarts de dotze i al punt del migdia serà el torn de 'Les Tres Bessones i les endevinalles remullades'. A la tarda les propostes són 'Escudella de contes' i teatre.

Toni Ortiz Mural portarà els 'Personatges de contes' entre dos quarts de dotze i dos quarts de dues i, a la tarda, entre dos quarts de sis i dos quarts de vuit.

Entre les 12 i la una Ada Cusió presentarà el nou conte de 'Les Tres Bessones i les endevinalles remullades' per a infants d'entre tres i sis anys.

L''Escudella de contes' arriba entre dos quarts de sis de la tarda i dos quarts de set de la mà de Rosa Fité també per als nens d'entre tres i sis anys.

A les sis serà el torn de Xirriquiteula Teatre que presentaran 'Papirus' per a infants a partir de sis anys. Aquesta és l'única actuació que té un preu de dos euros.

D'altra banda, el Museu de Sant Cugat proposa el joc de pistes 'El tresor secret del Monestir' a dos quarts de dotze del migdia per a nens d'entre cinc i 12 anys.

A més, a les set de la tarda a la Unió Recreativa i Esportiva de la Floresta (UREF) l'Agrupació Teatral La Floresta proposa els tradicionals Pastorets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.