L'Assemblea Popular d'Habitatge organitza un cap de setmana on els diners no tenen cap valor


  • Comparteix:

L'Assemblea Popular d'Habitatge ofereix una xerrada aquest matí sobre el programari lliure i a dos quarts de set de la tarda una xerrada sobre la Güifi.net. La jornada s'emmarca dins la iniciativa 'Any Nou Vida Nova?' que organitza activitats durant tot el cap de setmana sobre l'intercanvi sense diners d'objectes i programes.

Un dels membres de l'APH, Núria Gibert, explica en què consistirà la xerrada interactiva de programari lliure.

Núria Gibert

La Linux Party consisteix en passar del sistema operatiu Windows a programari lliure, cadascú pot portar el seu ordinador i un expert l'ajudarà.


A la tarda se celebrarà la xerrada Guifi.net, una xarxa gratuïta i lliure del control de les multinacionals. A la nit es reproduiran films sobre el consumisme.

El mercat d'intercanvi previst per aquest divendres només s'ha pogut celebrar al matí ja que la policia municipal els ha fet desocupar perquè no tenien el permís necessari. Gibert explica l'incident i el motiu pel qual no han cregut necessari demanar l'autorització.

Núria Gibert

Entenem que una activitat d'intercanvi entre veïns no necessita cap permís municipal. Ens han identificat a tots i ens han fet desocupar la Plaça d'en Coll.


Tot i això el balanç de la proposta del mercat d'intercanvi ha estat positiu segons els organitzadors amb una participació d'una cinquantena de persones.



  • Comparteix:

COMENTARIS

és molt bona idea lo del mercat d'intercanvi, llàstima que aquest poble cada dia s'assembli més al port aventura, i els locals el qe passa és que estan aburrits, seguiu així nois del'aph que ho feu molt bé!!!

policia aburrida. Enviat el 3/gen/09


és una vergonya tot plegat. aquests policies local es passegen per la ciutat com si fossin xèrifs, quantes irregularitats més calen per a què es depurin responsabilitats? tot això ja passa de la ratlla, barraques, judicios, ordenança de civisme...és que ningú no veu que sembla el gran germà sant cugat. un veí indignat, amb el silenci

guillem. Enviat el 3/gen/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.