Més de 400 persones assisteixen als Pastorets Florestans del Teatre la Unió


  • Comparteix:

Escenificació dels Pastorets al Teatre la Unió

Escenificació dels Pastorets al Teatre la Unió

Més de 400 persones han assistit a les dues representacions dels Pastorets que l'Agrupació Teatral de la Floresta ha escenificat al Teatre la Unió aquest divendres a la tarda i aquest dissabte al migdia. En aquesta 16a edició dels Pastorets florestans, l'organització ha comptat amb més infants participants que mai.

El membre de l'Agrupació Teatral la Floresta i directora dels Pastorets, Maria Jesús Costa, explica que la intenció de l'agrupació és introduir cada vegada més infants participants.

Maria Jesús Costa

La novetat és que aquest any hi ha molt jovent. La nostra idea és que mica en mica vagin entrant infants per a ser un grup més nombrós de pastors.


Les dues representacions a la Floresta i les dues representacions al teatre la Unió han constituït la 16a edició dels Pastorets florestans. Costa ha destacat la importància de mantenir aquesta tradició any rere any.

Maria Jesús Costa

La representació dels Pastorets té molta importància perquè és una tradició catalana que no s'ha de perdre. Així que nosaltres mentre poguem farem Pastorets.





En aquesta edició, la representació dels Pastorets de la Floresta ha comptat amb 57 participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.