La Casa de Cultura acull avui una 'jam' de jazz-rock


Temes relacionats

Ple inesperat a la primera jam session dedicada a recuperar el jazz a Sant Cugat ( 6/des/08)


  • Comparteix:

El cicle de jam sessions de jazz organitzat per les Joventuts Musicals i l'Ajuntament porta aquest divendres a la Casa de Cultura una proposta de jazz-rock. El concert, que començarà a dos quarts d'onze de la nit, comptarà amb el trio format per Xavi Reija, Dusan Javtovic i Bernat Hernández. L'entrada és gratuïta.

El jazz-rock és un dels subgèneres musicals que es van desenvolupar a finals dels anys 60 i a principis dels 70. Els principals grups d'aquest corrent musical van néixer als Estats Units, però també a la Gran Bretanya, l'Estat espanyol i a països de l'Amèrica Llatina.

Amb aquesta iniciativa de l'Ajuntament i les Joventuts Musicals, organitzadores del cicle, es volen posar les bases perquè es consolidi un nou espai per al jazz a Sant Cugat. Ho explica el director de Joventuts Musicals, Martí Marín.

Martí Marín

La proposta ens sembla molt encertada, perquè transforma la sala d'actes en un bar, en una petita cava de jazz.



El cicle de jam sessions a la Casa de Cultura pretén abraçar les diferents influències del jazz com el rock, la bossa nova i la música cubana, i s'allargarà fins a la primavera. El cicle té el suport de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.