El Cor de Gòspel Sant Cugat actuarà en un concert benèfic organitzat per Mans Unides a Sabadell

Erwyn Seerutton

Cultura

Publicat el 12/gen/09 per Guillem Sartorio

El Cor de Gòspel Sant Cugat participarà aquest dijous en un concert benèfic organitzat per Mans Unides a Sabadell. L'acte, que servirà per a recollir fons per a projectes solidaris al Brasil, es celebrarà al Teatre la Faràndula de la cocapital vallesana. A més del gòspel santcugatenc, també hi participarà el músic Erwyn Seerutton i el grup Zetzània.

Una barreja innovadora de Jazz i Gòspel per a recaptar fons. Aquest és el concert que el president del Cor de Gòspel Sant Cugat, Erwyn Seerutton farà a petició del grup Mans Unides.

Seerutton interpretarà primer uns temes en solitari. Després s'incorporarà al concert el grup Zetzània i finalment el Cor de Gòspel de Sant Cugat.

La intenció de Seerutton és acabar el concert fent participar al públic assistent, tal com ha explicat en una entrevista a Cugat.cat

Erwyn Seerutton

El tema del final serà un conegut pel públic com 'Oh! Happy Day'. Després decidirem en funció de la marxa i farem que tothom canti.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els diners que es recullin de la venda de les entrades es destinarà al projecte socials que la delegació de Mans Unides a Sabadell està portant a terme al Brasil.

Les entrades es poden comprar a la seu de l'Acadèmia Catòlica de Sabadell i el preu serà de 20 euros.