Factoria Mascaró actua aquesta nit en l'espectacle inaugural del Tradicionàrius


  • Comparteix:

Factoria Mascaró en una actuació anterior

Factoria Mascaró en una actuació anterior

La companyia santcugatenca Factoria Mascaró participa aquesta nit, a les deu, a l'acte inaugural del Festival de Música Tradicional, el Tradicionàrius. El barri de Gràcia de Barcelona acollirà l'espectacle 'Vellut' produït pel cantautor Miquel Gil, Manel Camp i la companyia de la nostra ciutat, amb un repertori en què versionen autors com Tom Waits i Leonard Cohen.

La Dansa de la companyia Factoria Mascaró donarà el tret de sortida a la 22a edició del festival barceloní que oferirà 36 espectacles fins al 3 d'abril.

El ballarí de la Factoria Mascaró, Lluís Fàbregas, ha explicat a Cugat.cat en què consisteix l'espectacle que presentaran aquesta nit.

Lluís Fàbregas

Els temes que es poden escoltar són peces molt conegudes. Són diferents reculls de cançons i músiques molt populars interpretades a través de la dansa, tot fusionat.


Fàbregas ha explicat que és molt important per a la companyia actuar dins aquest festival barceloní.

Lluís Fàbregas

Ens fa molta il·lusió inaugurar el festival i també perquè és un retrobament amb l'espectacle que ja vam presentar a la fira de Manresa.


La principal novetat d'aquesta edició és la possibilitat de seguir alguns concerts en directe per internet. Al Tradicionàrius, a més d'actuar la companyia santcugatenca, també presentaran nou disc grups com ara Zarnege, A Cadiera Coixa i Bramatopin, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.