Terra Dolça inicia les activitats de gener


  • Comparteix:

La presentació de dos llibres, una exposició i una obra de teatre són els plats forts d'aquest mes de gener al Terra Dolça. A més d'aquestes activitats, l'espai santcugatenc comptarà el segon i quart dimecres del mes, amb la presència del mag Rafa per amenitzar els sopars amb la seva màgia.

El mes de gener és cada any un problema ja que després de 15 dies de celebracions la gent no acostuma a participar en les propostes del Terra Dolça. Ho ha explicat el propietari de l'espai gastronòmic i cultural, Guim pros.

Guim Pros

És un mes estrany perquè la gent no acostuma a tenir ganes de participar ja que acaben de sortir del Nadal on han tingut moltes celebracions i nosaltres.



Tot i això, Pros considera que l'agenda d'aquest gener és força interessant.

Guim Pros

Dos sopars amb màgia, l'obra teatral 'Es des de aquí que miro la luna', i la presentació de dos llibres: 'Itinerari poètic de Jordi Pàmies a Guisona' i 'L'evangeli segons Jordi Rodri'.



Guim Pros destaca també l'exposició 'Com peix a l'aigua' de Cristina Álvarez. La pintora santcugatenca ha volgut deixar en incògnita la temàtica de la seva exposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.