El Cor Infantil actua amb els nens de 'Los chicos del coro' al Palau de la Música


Temes relacionats

El Cor Infantil i el Cor Aglepta presentaran el seu nou CD en el concert de Nadal (11/des/08)

El Cor Infantil cantarà al Palau de la Música amb el cor de 'Los chicos del coro' ( 2/des/08)


  • Comparteix:

El Cor Infantil de Sant Cugat actua aquesta nit al Palau de la Música Catalana de Barcelona conjuntament amb els Petits Cantors de Sant Marc, el cor de la pel·lícula 'Los chicos del coro'. L'actuació, que s'emmarca en el Festival del Mil·leni, comptarà amb una primera part on cantarà el cor de la ciutat i una segona part on cantaran els Petits Cantors de Sant Marc.

El subdirector del Cor Infantil Sant Cugat, Oriol Castanyer, explica en què consistirà el concert. Són declaracions d'arxiu a Cugat.cat.

Oriol Castanyer

És un concert força important per nosaltres. El fem conjuntament amb Els Petits Cantors de Sant Marc, que són 'Los chicos del coro'.


El Cor Infantil també participarà conjuntament amb la Jove Orquestra Nacional de Catalunya com a cor d'escena en l'òpera 'El petit escuraxemeneies'. Aquest espectacle, que compta amb el suport dels serveis educatius del Gran Teatre del Liceu i l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona, es podrà veure aquest maig en sessions matinals per a escoles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.