Els cors infantils de Sant Cugat i Sant Marc comparteixen escenari al Palau de la Música


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Cor Infantil Sant Cugat

Imatge d'arxiu del Cor Infantil Sant Cugat

El Palau de la Música Catalana ha acollit per primer cop el Cor Infantil de Sant Cugat en una de les actuacions del desè Festival del Mil·lenni de Barcelona. L'agrupació ha interpretat obres de Javier Busto i Josep Vila i Casañas, entre d'altres com a preludi de l'actuació dels Petits Cantors de Saint-Marc, més coneguts com a 'Los Chicos del Coro'.

Els integrants del Cor Infantil de Sant Cugat, amb edats compreses entre els nou i els 17 anys, afirmen trobar en els Petits Cantors de Sant Marc tot un referent.

El subdirector de l'agrupació santcugatenca, Oriol Castanyer, explica les sensacions dels integrants del Cor Infantil de Sant Cugat durant els primers moments de l'actuació.


Oriol Castanyer

Estaven molt emocionades i nervioses. La sortida a l'escenari va ser la part més emocionant per a les integrants.



Amb motiu del desè Festival del Mil·lenni, El Cor Infantil de Sant Cugat ha tingut l'oportunitat de compartir escenari amb el cor infantil de l'escola Sant Marc, a la regió de Lyon. Totes dues agrupacions van interpretar conjuntament al final del concert la cançó principal de la pel·lícula 'Los Chicos del Coro'.

Castanyer ha explicat a Cugat.cat les seves impressions del concert.


Oriol Castanyer

Estem molt contents d'haver actuat davant el Palau de la Música ple de gom a gom. Abans de començar el concert, vam decidir fer una cançó de la pel·lícula 'Los Chicos del Coro' conjuntament



El repertori del Cor Infantil de Sant Cugat ha destacat per la seva varietat. L'agrupació ha interpretat des de temes religiosos, com 'Pater Noster' de Javier Sarasola, fins els més contemporanis, d'artistes com Javier Busto i Josep Vila i Casañas.

A més del grup santcugatenc, un total de 27 artistes del món de la dansa i la música com Ainhoa Arteta, Sara Baras i Georges Moustaki, entre d'altres, participen en la desena edició del festival barceloní.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.